HEJ OCH VÄLKOMNA TILL MIN PORTFOLIO!

Jag heter Joakim Johnsson och kommer från Nyköping. Här hittar du lite information om mig och exempel på saker jag pysslat med under årens lopp.

Mitt intresse för grafisk design föddes i samma stund som jag fick min första dator i början på 90-talet. Jag tyckte det var roligt att fixa och trixa med hemsidor, och designa flyers och omslag till mina egna och andras musikprojekt. Musik- och filmintresset är något som verkligen har hållit i sig under årens lopp.

Efter att ha pluggat Konst & Natur i två år på Nyköpings Folkhögskola arbetade jag på Tidningsretur i Nyköping AB, som bland annat truckförare och skiftledare. När så Tidningsreturen skulle flytta verksamheten till Norrköping beslöt jag mig för att utbilda mig till grafisk formgivare istället. Efter mycket om och men hamnade jag på KY-utbildningen Visuell Kommunikation i Nyköping.

Och där är jag nu. Utbildningen är avslutad och jag vill gärna börja arbeta och skaffa mig mer erfarenheter inom yrket. Gärna som Annonsproducent, Originalare eller AD-assistent. Och allra helst med trycksaker. Jag kan lite webb också. Men jag kan inte så mycket om programmering. Jag har även sysslat med en del copy.

Formmässigt gillar jag det enkla och avskalade. Utmaningen i att kunna skapa något snyggt och intressant med enkel typografi och färger.

Ta gärna lite tid på er att titta igenom min portfolio och mitt lilla CV. Hör av er om ni hittar något ni tycker om.

MYCKET NÖJE

//Joakim

 Om sidan ser ut som skit är det för att du använder en dålig browser som t.ex Internet Explorer. Internet Explorer är bakåtsträvande och stödjer inte transparenta PNG-bilder. Vilket är synd och skam.

Byt till Mozilla Firefox!